Aanbestedings vormgeving

Kraakmakend begeleidt veel aanbestedingen qua vormgeving en gaat daarbij door tot het uiterste. Een aanbesteding heeft immers een deadline en daar kan niet van afgeweken worden. Op locatie wordt er doorgewerkt totdat het af is.

Mappen en tabbladen worden meestal vooraf gemaakt, maar aan het binnenwerk wordt tot het laatst mogelijke moment doorgewerkt. Behalve de bidmap ontwerpt Kraakmakend ook het volgende voor tenders:
• Presentatieborden
• Naambordjes
• Powerpoint of prezi prestentaties
• Bid-websites

Er is van alles mogelijk om op te vallen met het indienen van een tender! Neem contact op voor de mogelijkheden.


Hieronder referentie projecten op een rij:


Stadhuiskwartier Deventer

Voor de aanbesteding van het stadhuiskwartier in Deventer heeft Kraakmakend een huisstijl mogen ontwerpen. De map, de tabbladen en het binnenwerk e.d. zijn door Kraakmakend ontworpen.
Het kunstwerk wat aan de binnenzijde van het gebouw is geplaatst in de architectuur komt terug in de vormgeving van de map.
Zuidblok Stadionplein

Voor de aanbesteding van het Zuidblok Stadionplein te Amsterdam heeft Kraakmakend een huisstijl mogen ontwerpen. De map, het logo, het binnenwerk, de A1 presentatiepanelen, de naambordjes, e.d. zijn door Kraakmakend ontworpen.
Haarlemmermeer Lyceum

Voor Strukton heeft Kraakmakend de aanbesteding voor het Haarlemmermeer Lyceum ontworpen. Het logo voor het consortium “Geniaal” alsmede de map, het binnenwerk, de naambordjes, e.d. zijn door Kraakmakend ontworpen. Ook het drukwerk met levertijd van slechts 4 werkdagen is door Kraakmakend verzorgd.
Verpleeghuis Innersdijk

De aanbestedingsmap en binnenwerk voor het Verpleegghuis Innersdijk heeft Kraakmakend ontworpen.
VU 02

Voor de aanbesteding voor het nieuw te bouwen O|2 gebouw van het VU heeft Kraakmakend de prezi-tatie ontworpen. Zie hier de gehele presentatie. In dezelfe stijl is ook de map en het binnenwerk ontworpen.