Vormgeving voor scholen

Veel scholen hebben moeite met zichzelf onderscheiden. Wat maakt jullie school speciaal? Waarom moeten leerlingen voor jullie kiezen? Kraakmakend kan helpen het verschil te maken.
Voor een aantal scholen heeft Kraakmakend dat al gedaan. Een greep uit de voorbeelden:

Praktijk College

Nieuwe identiteit voor Praktijkschool De Sluis in Spijkenisse. Kraakmakend heeft, na een imago-onderzoek in Spijkenisse, Praktijkschool De Sluis geadviseerd om van naam te veranderen. Dit resulteert in een nieuwe naam, logo én huisstijl. Hier zie je een kleine greep uit de huisstijl producten.

Logo:Website: praktijk-college.nlJaargids en Informatiegids:
Voor diverse scholen heeft Kraakmakend logo’s ontworpen:basisschool de Toermalijn

De Toermalijn is een leuke en vooral gezellige basisschool in Spijkenisse. Een Toermalijn is een steensoort die bestaat uit verschillende lagen. Kennis op een basisschool wordt in lagen opgebouwd. Het logo is fris en spreekt kinderen aan, terwijl het toch een modern en strak logo is.basisschool de Piramide

Hoe kan het ook anders? Een piramide als logo voor basisschool de Piramide. Maar dan wél een logo met een moderne piramide uit de 21ste eeuw. De primaire kleuren zijn gekozen als knipoog naar het primaire onderwijs wat hier gegeven wordt.